دندانپزشکی

دندانپزشکی دیجیتال

دندانپزشکی

دندانپزشکی دیجیتال

آیا ایمپلنت دائمی است؟ عوامل موثر بر طول عمر ایمپلنت

آیا ایمپلنت دائمی است؟
شاید شما نیز شنیده باشید که طول عمر ایمپلنت دندان ۲۵ سال یا بیشتر است. این پاسخ تا زمانی صحیح باقی خواهد ماند که شما بتوانید به خوبی از آن مراقبت کنید. برای اینکه ایمپلنت دندان شما به یک ایمپلنت دائمی تبدیل شود به رعایت عوامل زیر بستگی دارد:

عوامل موثر بر عمر ایمپلنت دندان​

  1. چگونگی مراقبت از ایمپلنت دندان خود و مسواک زدن به همراه استفاده از نخ دندان به صورت روزانه و ملاقات با دندانپزشک خود در بازه های زمانی ۶ ماهه
  2. پرهیز از جویدن یا گاز گرفتن اشیا یا خوراکی های سفت از جمله انتهای خودکار یا مداد و پرهیز از باز کردن اشیاء با دندان خود.
  3. سبک زندگی و سلامت جسمانی شما
  4. توانایی دندانپزشک شما در انجام عمل ایمپلنت: افراد خبره به خوبی می دانند که شرایط استخوان فک شما چگونه است و اینکه آیا توانایی انجام ایمپلنت برای شما وجود دارد یا خیر.
  5. پرهیز از سیگار کشیدن شدید چراکه باعث جمع شدن پلاک و در نهایت تجمع عفونت می شود و عفونت هم که به ریشه دندان برسد باعث پوسیدگی و التهاب لثه و لق شدن ایمپلنت می شود.
  6. مزایای ایمپلنت دندان

    ایمپلنت دندانی یک شیوه درمانی است که دندانپزشک با توجه به تخصص خود یک ریشه مصنوعی را در استخوان فک شما قرار می دهد، سپس تکیه گاه یا پایه ایمپلنت که اصطلاحا اباتمنت می نامند روی ریشه ایمپلنت نصب می کند. در آخر با قرار دادن یک تاج دندان از جنس لمینت سرامیکی  بر روی آن، ظاهر یک دندان طبیعی را به آن می بخشد. تمام این مراحل مفصل در مقاله ایمپلنت دیجیتال دندان شرح داده شده است که می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به آن مراجعه کنید. برخی از مهم ترین مزایای استفاده از ایمپلنت دندان عبارتند از:

    1. افزایش کیفیت ظاهری: ایمپلنت دندان کاملا شبیه به دندان های خود شما است و از آنجا که با استخوان فک شما جوش می خورد، دائمی می شود.
    2. افزایش کیفیت سخن گفتن: زمانی که از دندان های مصنوعی استفاده می کنید، ممکن است در دهان شما بلغزند و باعث شوند که نتوانید کلمات را به درستی ادا کنید. ایمپلنت دندان به شما کمک می کند که هرگز نگران چنین مسئله ای نباشید.
    3. افزایش راحتی: ایمپلنت دندان در حقیقت عضوی از بدن شما خواهد بود در نتیجه هرگز همچون دندان های مصنوعی نیازی به خارج کردن آن ها از دهان نخواهید داشت.
    4. سهولت در خوردن: دست دندان های مصنوعی یا همان پروتز دندان متحرک می توانند عمل جویدن را دشوار کنند. ایمپلنت دندان دقیقا مانند دندان های شما عمل می کند و به شما اجازه می دهد تا از تمامی خوراکی های مورد علاقه خود لذت ببرید.
    5. افزایش سطح اعتماد به نفس: زمانی که اطمینان داشته باشید که دندان های شما در بهترین فرم خود قرار دارند، راحت تر می توانید در محیط های اجتماعی حاضر شوید و احساس بهتری دارید.
    6. بهبود سلامت دهان و دندان: زمانی که از ایمپلنت دندانی استفاده می کنید، تغییری بر روی سایر دندان های شما ایجاد نمی شود در نتیجه دندان های شما دست نخورده باقی خواهند ماند. در این درحالی است که در روشی مانند بریج یا پل دندانی، دندان های کناری باید اصلاح شکل و تراش داده شوند. ایمپلنت دندان همچنین امکان تمیز کردن دندان را افزایش می دهد.
    7. ماندگاری: ایمپلنت دندانی بسیار بادوام است و سال ها می توانید از آن استفاده کنید. با مراقبت های صحیح می توانید ایمپلنت دندان خود را برای یک عمر حفظ کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد